St. Vrienden Amsterdamse Bos

De Stichting Vrienden van het Amsterdamse Bos, wil dat het Amsterdamse bos een relaxt bos blijft. Voor kind en hond. Voor hardloper, sporter en wandelaar. Voor fietser en natuurliefhebber. Behoeden. Beleven. Nu en in de toekomst.

Dankzij de donateurs kunnen ze stimuleren en indien nodig remmen. In het laatste geval hebben ze bijvoorbeeld een geluidsexpert ingehuurd om tijdens openbare besprekingen met de gemeente Amstelveen een weerwoord te hebben tegen de uitbreiding van muziekfestivals in het Amsterdamse Bos. Ook houden ze een scherp oog op het hondenbeleid van de Dienst Amsterdamse Bos. Liever besteden ze de donaties aan positieve zaken, zoals het adopteren van een kunstwerk (Object 4113/Hochsitz) in het Bos, het subsidiëren van een kunstmuur in De Boswinkel of van een jubileumboek over het Bos.

Vrienden van het Amsterdamse Bos bestaat uitsluitend bij de gratie van donateurs. Zij zijn een ANBI-instelling (fiscaal aftrekbaar). Voor minimaal 15 euro per jaar (of wat u de moeite waard vindt) bent u officieel Vriend of Vriendin van het Amsterdamse Bos. Nieuwe donateurs kunnen zich aanmelden door te klikken op Word Vriend.

 

 

 

Helaas, dit is niet toegestaan.